Home Product Brightening Your Skin Bae Ultimate Hyaluron HYACROSS 3% + Green Tea

Your Skin Bae Ultimate Hyaluron HYACROSS 3% + Green Tea

(2 customer reviews) Write a Review
Rp 139.000
Ultimate Hyaluron HYACROSS 3% and Green Tea increase skin moisture and maintain skin with a high content of anti-oxidants from green tea.
Status In Stock
Stock 49
Category
Weight 250 g

Your Skin Bae Ultimate Hyaluron HYACROSS 3% + Green Tea

Rp 139.000
Description How to Use For who Ingredients

Brightening & Hydrating Serum

Moisturizing serum that comes with a combination of Ultimate Hyaluron HYACROSS 3% and Green Tea which functions optimally to increase skin moisture and maintain skin with a high content of anti-oxidants from green tea. Ultimate Hyaluron HYACROSS 3% + Green Tea Advanced Moisturizer is suitable for use every day by all skin conditions, especially to treat dry skin.

Apply a few drops to the face in the morning and evening. Massage the skin gently.

Can be used from 15 years old.

Water, Hyaluronic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Chlorphenesin, Dissodium EDTA, Propylene Glycol, Camellia Sinensis (Leaf) Extract, Sodium Bisulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Reviews (203)

Add Review
0%
0%
0%
0%
0%

Riany

August 28, 2021
Skin Type Oily Acne-Prone

Super banget combo toner dan serum ini. Bener2 muka aku bersih banget dari jerawat after all this time. Tapi untuk bekas sih ngga terlalu menghilangkan. Pas udah abis aku ganti serum ke yourskinbae yg centella cuma jerawat aku jd muncul lagi. Padahal udah tinggal bekasnya aja makanya aku beralih ke centella,

Novelia Nabila

July 23, 2021
Skin Type Normal Dry

first impression ambil produknya susah butuh effort karena kental sekali, but love this product so much! pakai 2 drops untuk satu muka cukup sekali hihi super hemat. cukup melembapkan, pemilik kulit dry wajib punya serum ini ❤️

Novelia Nabila

July 23, 2021
Skin Type Normal Dry

HOLY GRAIL, serum chemical exfo pertamaku dari Avoskin! pemilik kulit kering yang bingung pilih Lactic Acid atau Salicylic Acid, tapi pilihanku jatuh pada serum ini. dan surprisingly cocok banget untuk meredakan jerawat redness terus paginya malah glowing ga kering dong luv sekali ✨

1 2 3 68

Your Bag is Empty!