Home Product Brightening Your Skin Bae Alpha Arbutin 3% + Grapeseed

Your Skin Bae Alpha Arbutin 3% + Grapeseed

(5 customer reviews) Write a Review
Rp 132.000Rp 139.000
Use Alpha Arbutin 3% serum + Grapeseed Advanced Glow to brighten skin and keep skin healthy with high anti-oxidant content.
Status Sold Out
Stock 0
Category
Weight 250 g
Description How to Use For who Ingredients

Brightening & Antioxidant Serum

A serum that combines Alpha Arbutin 3% active ingredients and natural extracts from Grapeseed to brighten the skin and fade blemishes. Alpha Arbutin is the most effective and safe brightening agent for the skin. While Grapseed contains antioxidants to keep skin cells healthy. Not recommend for pregnant or breastfeeding mom.

Apply a few drops to the face in the morning and evening. Massage the skin gently. For optimal results always use The Great Shield Sunscreen the next day.

Can be used from 15 years old

Aqua, Alpha-Arbutin, Butylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Dissodium EDTA, Dissodium EDTA.

Reviews (5)

Add Review
80%
0%
20%
0%
0%

TITAN TYRA

January 26, 2021
Skin Type Oily

biasa aja, lol

Dinda

January 07, 2021
Skin Type Combo Acne-Prone Sensitive

Kalo dari penampilan, packaging udah so pasti cantik banget <3 udah ga usah ditanyain. Botolnya kaca dan berat. Untuk produknya sendiri bener-bener thick untuk teksturnya, tapi saat apply ga ada rasa lengket sama sekali. Pas udah keserep bener-bener ajaib muka langsung alus aja gitu. Kombinasiin ini pake MR Serum, besoknya muka rasanya kaya pantat bayi! LOVE AVOSKIN!

Dara

December 18, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone Sensitive

Baru pake 1x sih, dan rasanyaa enak bangettt, ga lengket, mudah nyerep, dan berasa banget kaya akan nutrisi wkwkwk aah cinta sekali, manfaatnya sesuai dg yg dibutuhkan, plus warna nya ungu lagi , cintaaahh 💜💜💜

1 2

Your Bag is Empty!