Home Product Brightening Your Skin Bae Alpha Arbutin 3% + Grapeseed

Your Skin Bae Alpha Arbutin 3% + Grapeseed

(4 customer reviews) Write a Review
Rp 139.000
Use Alpha Arbutin 3% serum + Grapeseed Advanced Glow to brighten skin and keep skin healthy with high anti-oxidant content.
Status In Stock
Stock 128
Category
Weight 250 g
Description How to Use For who Ingredients

Brightening & Antioxidant Serum

A serum that combines Alpha Arbutin 3% active ingredients and natural extracts from Grapeseed to brighten the skin and fade blemishes. Alpha Arbutin is the most effective and safe brightening agent for the skin. While Grapseed contains antioxidants to keep skin cells healthy. Not recommend for pregnant or breastfeeding mom.

Apply a few drops to the face in the morning and evening. Massage the skin gently. For optimal results always use The Great Shield Sunscreen the next day.

Can be used from 15 years old

Aqua, Alpha-Arbutin, Butylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethyl Cellulose, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Dissodium EDTA, Dissodium EDTA.

Reviews (4)

Add Review
100%
0%
0%
0%
0%

Dinda

January 07, 2021
Skin Type Combo Acne-Prone Sensitive

Kalo dari penampilan, packaging udah so pasti cantik banget <3 udah ga usah ditanyain. Botolnya kaca dan berat. Untuk produknya sendiri bener-bener thick untuk teksturnya, tapi saat apply ga ada rasa lengket sama sekali. Pas udah keserep bener-bener ajaib muka langsung alus aja gitu. Kombinasiin ini pake MR Serum, besoknya muka rasanya kaya pantat bayi! LOVE AVOSKIN!

Dara

December 18, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone Sensitive

Baru pake 1x sih, dan rasanyaa enak bangettt, ga lengket, mudah nyerep, dan berasa banget kaya akan nutrisi wkwkwk aah cinta sekali, manfaatnya sesuai dg yg dibutuhkan, plus warna nya ungu lagi , cintaaahh 💜💜💜

Anya

December 18, 2020
Skin Type Normal Dry

Sukaaaa. Light banget, mudah menyerap ke kulit. No tingling effect setelah apply. Love it for my first impression.

1 2

Your Bag is Empty!