Home Product Sale Ultra Brightening Cream

Ultra Brightening Cream

(5 customer reviews) Write a Review
Rp 118.000Rp 169.000
Get your naturally bright skin with Avoskin Ultra Brightening Cream!
Status In Stock
Stock 21
Category
Weight 300 g

Ultra Brightening Cream

Rp 118.000Rp 169.000
Description For Who How To Use Ingredients

Ultra Brightening Cream comes with a new formula that is more effective for brightening the skin. Contains 3% Alpha Arbutin, 0.5% Actosome Retinol, and Chamomile extract which are useful to help remove black spots, dull skin, and maintain skin moisture so that it can delay the appearance of signs of premature aging.

Avoskin Ultra Brightening Cream product is useful for:
- Helps remove dark spots and dull skin.
- Contains Vitamin E and Retinol which are effective in delaying the appearance of premature aging of the skin.
- Keeps skin moisturized.

Because it has active ingredients in it, Avoskin Ultra Brightening Cream is not recommended for pregnant and lactating women. This product can be used for ages from 17 years.

Follow these usage steps to get the benefits of using Ultra Brightening Cream optimally:
- Apply Ultra Brightening Cream on clean skin at night.
- Use this product every night after using toner or essence.
- Rinse and don't forget to use your favorite sunscreen the next day.

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Alpha-Arbutin, Glycerin, Diheptyl Succinate (and) Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Squalane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propanediol, 1,2 - Hexandiol, Propylene Glycol, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Sodium Hydroxide, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Retinol, Hydrogenated Lecithin, Cholesterol, BHT, Tocopheryl Acetate, Phaseolus Radiatus Seed Extract, BHA, Avena Sativa (Oat) Meal Extract.

Reviews (10)

Add Review
30%
70%
0%
0%
0%

sha aullia

August 12, 2020
Skin Type Oily Sensitive

Harusnya 5* ini apalagi new formula yang sekarang itu ngga ada mineral oil, fragrance free dan aman buat si kulit sensitif kaya aku. Cuma nih karena packagingnya keciiil bangeeet jadinya cepet habis, moga-moga next ukuran packagingnya bisa lebih gede dikit ya biar aman buat 1-2 bulan ^^ Untuk hasilnya di kulitku bagus banget pdhl baru pakai 2 mingguan lebih dan sebelumnya aku udah pakai cream ini tapi yang formula lama, jadi aku bisa bilang yang new formula jauh lebih enak dipakainya ke kulitku. Bekas jerawat juga memudar dan kulit lebih cerah pokoknya, pagi-siang wajib sunscreen yaa... Bisa baca di blog aku juga untuk yang mau tahu review lebih lengkapnya : https://www.duapuluhtujuhdesember.com/2020/08/new-formula-avoskin-ultra-brightening.html Thank you!

1 2 3 4

Your Bag is Empty!