Home Product Sale Ultra Brightening Cream

Ultra Brightening Cream

(5 customer reviews) Write a Review
Rp 118.000Rp 169.000
Get your naturally bright skin with Avoskin Ultra Brightening Cream!
Status In Stock
Stock 21
Category
Weight 300 g

Ultra Brightening Cream

Rp 118.000Rp 169.000
Description For Who How To Use Ingredients

Ultra Brightening Cream comes with a new formula that is more effective for brightening the skin. Contains 3% Alpha Arbutin, 0.5% Actosome Retinol, and Chamomile extract which are useful to help remove black spots, dull skin, and maintain skin moisture so that it can delay the appearance of signs of premature aging.

Avoskin Ultra Brightening Cream product is useful for:
- Helps remove dark spots and dull skin.
- Contains Vitamin E and Retinol which are effective in delaying the appearance of premature aging of the skin.
- Keeps skin moisturized.

Because it has active ingredients in it, Avoskin Ultra Brightening Cream is not recommended for pregnant and lactating women. This product can be used for ages from 17 years.

Follow these usage steps to get the benefits of using Ultra Brightening Cream optimally:
- Apply Ultra Brightening Cream on clean skin at night.
- Use this product every night after using toner or essence.
- Rinse and don't forget to use your favorite sunscreen the next day.

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Alpha-Arbutin, Glycerin, Diheptyl Succinate (and) Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Pentylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Squalane, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propanediol, 1,2 - Hexandiol, Propylene Glycol, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Sodium Hydroxide, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Retinol, Hydrogenated Lecithin, Cholesterol, BHT, Tocopheryl Acetate, Phaseolus Radiatus Seed Extract, BHA, Avena Sativa (Oat) Meal Extract.

Reviews (10)

Add Review
30%
70%
0%
0%
0%

Ellen Lim

August 20, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone Sensitive

Aku sudah nyobain Avoskin Ultra Brightening Cream ini selama 2 minggu dan hasilnya memuaskan banget! Wajahku langsung nampak lebih cerah dan bahkan bekas jerawatku memudar dan hilang. Penggunaannya juga nyaman banget, aku menggunakannya setiap malam hari, teksturnya enak, nyaman, cepat meresap, dan ngga terasa lengket. Untuk kulitku yang sensitif juga ngga ada masalah, ngga bikin kulit terasa gatal atau iritasi.

Ellen Lim

August 20, 2020
Skin Type Oily

Aku sudah nyobain Avoskin Ultra Brightening Cream ini selama lebih dari 2 minggu dan hasilnya memuaskan banget! Wajahku langsung nampak lebih cerah dan bahkan bekas jerawatku memudar dan hilang. Penggunaannya juga nyaman banget, aku menggunakannya setiap malam hari, teksturnya enak, nyaman, cepat meresap, dan ngga terasa lengket. Untuk kulitku yang sensitif juga ngga ada masalah, ngga bikin kulit terasa gatal atau iritasi.

Raydita

August 20, 2020
Skin Type Combo Sensitive

Selama penggunaan dalam waktu 2minggu, night cream ini cukup terlihat hasilnya untuk mengurangi noda bekas jerawat. Untuk menjaga kelembapan kulit oke. Di kulit sensitive gue juga enggak ada masalah, malah jadi jarang merah merah karena kandungan si ekstrak chamomile nya. Cream nya sendiri buat gue agak sedikit thick tapi waktu di apply di wajah cepat meresap dan tidak meninggalkan kesan lengket.

1 2 3 4

Your Bag is Empty!