Home Product Based on Type of Product Toner/Essence Miraculous Retinol Toner 100ml

Miraculous Retinol Toner 100ml

(38 customer reviews) Write a Review
Rp 175.000Rp 219.000
Avoskin Miraculous Retinol Toner is a recommended product to get naturally bright skin and stay young!
Status In Stock
Stock 18
Category
Weight 300 g

Miraculous Retinol Toner 100ml

Rp 175.000Rp 219.000
Description For Who How to Use Ingredients

Avoskin Miraculous Retinol Toner has the best ingredients for anti-aging skin care. The combination of Niacinamide, Retinol, Peptide, enriched with pomegranate fruit extract will work effectively to treat fine lines, even out skin texture, and brighten the skin. This product can also maximize the process of skin cell regeneration and increase the production of natural collagen in the skin.

This Avoskin Miraculous Retinol Toner is one of the anti-aging care products from Avoskin that can be used for ages starting from 20 years.

Follow these steps and tips to get the benefits of using Avoskin Miraculous Retinol Toner more optimally:
- Pour an adequate amount of Miraculous Retinol Toner into your palms after cleansing your facial skin.
- Apply from the center of the face outwards in an upward motion and let it absorb completely.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Reduce the frequency of use if redness or irritation occurs.

Water, Propylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyglyceryl-2 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Retinol, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Cholesterol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, BHT, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Butylene Glycol, Phaseolus Radiatus Seed Extract, BHA, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Palmitoyl Hexapeptide-12

Reviews (38)

Add Review
65%
31%
0%
0%
2%

Michelle

June 20, 2020
Skin Type Dry Combo Sensitive

awal-awal aku kira toner ini consistency nya cair, ternyata lebih seperti hydrating toner yg texture nya kental. jujur consistency toner kyk gini adalah consistency favorite aku karna jatohnya lebih gampang di build dan tinggal di aplikasiin pakai tangan. toner ini gampang nyerap di kulitku dan works well under other skincare products i layered, sama seperti ampoule nya, aku ga ngerasa ada sensasi tingling ataupun peeling di kulitku, memang awal-awal pemakaian aku ngerasa toner ini wanginya kyk bawang/garlic scented, tp setelah bbrp kali pemakaian aku ga terlalu notice scent nya lg. combo toner & ampoule retinol series avoskin ini bener2 bikin texture mukaku jd lebih lembut, terutama di bagian dahi. efek pemakaiannya juga udh keliatan dalam waktu 2 minggu, so far i'm super impressed with this line!

Nisrina

June 15, 2020
Skin Type Oily Dry

Aku udah pakai toner ini selama satu bulan. Aku pakai setiap hari karena aku sudah biasa pakai retinol sebelumnya. Kadang aku campur dengan vitamin C tapi karena toner ini cukup mild, gak bikin kulit aku kering atau iritasi. Awal-awal pake toner ini yang paling kerasa adalah bikin kulitku lembab. Tiap pagi kulitku jadi kanvas yang bagus buat foundation. Setelah satu minggu, baru terasa toner ini memperbaiki tekstur kulitku. Tadinya kulitku lagi bumpy banget, tapi berangsur membaik. Di minggu keempat, aku merasa kulitku lebih lifted. Patokanku saat coba retinol adalah smile lines karena agak dalem. Aku perhatiin setelah sebulan, jadi gak terlalu saggy kayak biasanya. So far I’m happy with this product and will repurchase when I need daily retinol treatment!

1 11 12 13

Your Bag is Empty!