Miraculous Retinol Sheet Mask

(2 customer reviews) Write a Review
Rp 39.000
Sheet mask contains Retinol, Peptide, Vitamin E, green tea extract, and pomegranate works optimally to stimulate skin cell regeneration and increasing collagen production naturally.
Status Sold Out
Stock 0
Category
Weight 50 g

Miraculous Retinol Sheet Mask

Description How to Use For who Ingredients

Sheet mask contains Retinol, Peptide, Vitamin E, green tea extract, and raspberry works optimally to stimulate skin cell regeneration and increasing collagen production naturally. Help reduce fine lines, maintain skin elasticity, and brighten skin.

1. Remove the mask from the package and apply the sheet to the face.

2. Leave it on the skin for 10-20 minutes, then remove the mask.

3. Remove the mask sheet from the skin and pat or gently massage your skin.

Use this sheet mask at night with clean skin. Make sure to apply sunscreen the next day.

Can be used from 20 years old.

Water, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Retinol, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Cholesterol, Biosaccharide gum-1, Tocopheryl Acetate, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, BHT, Punica Granatum (Fruit) Extract, Butylene Glycol, Phaseolus Radiatus Seed Extract BHA, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Palmitoyl Hexapeptide-12

Reviews (2)

Add Review
50%
50%
0%
0%
0%

Fiorence Naomi

October 23, 2021
Skin Type Oily Combo Sensitive

Penasaran banget sama retinol tapi takut ga cocok? Cobain dulu dari sheetmasknya aja deh! —hero indredients: Retinol —packaging: dikemas perlembar yang aman dan tidak mudah sobek. —texture: teksture dari essense/serumnya cair tapi agak gel-ish —review: aku pake sekali dan aku peres dulu sebelum pakai supaya sisanya bisa aku pakai lagi. selama pakai nyaman banget, lembaran kertasnya cukup tebal dan essencenya melimpah. aku diemin selama 10 menit dulu. afternya kerasa lembab dan pas bangun paginya lebih plump dan glowing! Setelah coba pakai seminggu 3x aku ngerasa emang bikin kulit glowing, plump dan slightly more lift. cocok buat yang penasaran sama retinol tapi baru mau coba-coba aja kuat gasih kulitnya pake retinol. minusnya cuma sedikit cekit-cekit pas dipakai. —suitable for any skintype and please hati-hati untuk yang kulitnya sensitif patch test dulu ya

Retno Soediro

December 31, 2020
Skin Type Dry Acne-Prone

Sheetmask yang bikin jatuh hati, sebelum coba retinol series, coba ini dulu dan cocok dong😍

Your Bag is Empty!