Home Product All Product Miraculous Retinol Sheet Mask – 5 pcs

Miraculous Retinol Sheet Mask - 5 pcs

(0 customer reviews) Write a Review
Rp 160.000Rp 175.000
Sheet mask contains Retinol, Peptide, Vitamin E, green tea extract, and pomegranate works optimally to stimulate skin cell regeneration and increasing collagen production naturally.
Status In Stock
Stock 6
Category
Weight 100 g

Miraculous Retinol Sheet Mask - 5 pcs

Rp 160.000Rp 175.000
Description How to Use For Who Ingredients

Sheet mask contains Retinol, Peptide, Vitamin E, green tea extract, and raspberry works optimally to stimulate skin cell regeneration and increasing collagen production naturally. Help reduce fine lines, maintain skin elasticity, and brighten skin.

1. Remove the mask from the package and apply the sheet to the face.

2. Leave it on the skin for 10-20 minutes, then remove the mask.

3. Remove the mask sheet from the skin and pat or gently massage your skin.

Use this sheet mask at night with clean skin. Make sure to apply sunscreen the next day.

Can be used from 20 years old.

Water, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Retinol, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Cholesterol, Biosaccharide gum-1, Tocopheryl Acetate, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, BHT, Punica Granatum (Fruit) Extract, Butylene Glycol, Phaseolus Radiatus Seed Extract BHA, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Palmitoyl Hexapeptide-12

Reviews (203)

Add Review
0%
0%
0%
0%
0%

Riany

August 28, 2021
Skin Type Oily Acne-Prone

Super banget combo toner dan serum ini. Bener2 muka aku bersih banget dari jerawat after all this time. Tapi untuk bekas sih ngga terlalu menghilangkan. Pas udah abis aku ganti serum ke yourskinbae yg centella cuma jerawat aku jd muncul lagi. Padahal udah tinggal bekasnya aja makanya aku beralih ke centella,

Novelia Nabila

July 23, 2021
Skin Type Normal Dry

first impression ambil produknya susah butuh effort karena kental sekali, but love this product so much! pakai 2 drops untuk satu muka cukup sekali hihi super hemat. cukup melembapkan, pemilik kulit dry wajib punya serum ini ❤️

Novelia Nabila

July 23, 2021
Skin Type Normal Dry

HOLY GRAIL, serum chemical exfo pertamaku dari Avoskin! pemilik kulit kering yang bingung pilih Lactic Acid atau Salicylic Acid, tapi pilihanku jatuh pada serum ini. dan surprisingly cocok banget untuk meredakan jerawat redness terus paginya malah glowing ga kering dong luv sekali ✨

1 2 3 68

Your Bag is Empty!