Home Product Based on Skin Condition Oily Skin Miraculous Refining Toner 100ml

Miraculous Refining Toner 100ml

(41 customer reviews) Write a Review
Rp 195.000
Get bright and acne-free skin with Avoskin Miraculous Refining Toner!  
Status In Stock
Stock 23
Category
Weight 500 g
Description For who How to use Ingredients

Avoskin Miraculous Refining Toner is one of the exfoliating toners from Avoskin which contains 5% AHA, 1% BHA, and 2% PHA as well as other natural ingredients. The combination of these ingredients makes this product effective for maximizing the skin exfoliation process. This product can be used by all skin types and is safe for acne-prone skin without drying out the skin.

This Miraculous Refining Toner product also works for:
- Brightens and evens out the skin.
- Fades dark spots.
- Reduces the appearance of pores on the skin.
- Moisturizes facial skin because it contains emollient agents.

Miraculous Refining Toner has safe ingredients and has been clinically tested, so it can be used for ages starting from 16 years.

Follow the steps of use and the following tips to get the benefits of the Miraculous Refining Toner product more optimally:
- Pour Miraculous Refining Toner product on cotton or palms after cleansing facial skin.
- Wipe from the center of the face outwards in an upward motion and let it absorb.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for sensitive skin.
- At the beginning of use, it is recommended to use it at night with a maximum frequency of use 3 times a week.
- Keep out of eyes. If irritation occurs, discontinue use temporarily and it is recommended to immediately consult an expert.

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (42)

Add Review
90%
7%
0%
0%
2%

Fiyya

October 23, 2021
Skin Type Oily

Aku pake ini pas muka jerawatan dimana mana, produk ini bener bener ngebantu aku buat hempas jerawat, ngga bikin iritasi dan kering kulitku karena ada kandungan witch hazel sama aloe veranya. Selain bantu hempas jerawat juga aku ngerasa kulitku lebih cakep gitu komedo komedo ikut kehempas. I really love this product udah repurchase beberapa kali🥰

Lucia Triyananda Hayuningsih

October 23, 2021
Skin Type Normal

Ngomongin tentang masalah kebanyaan wanita pasti ga jauh-jauh dari komedo, gradakan, milia, dan bruntusan. Nah nemu produk ini bagaikan holy grail banget buat aku, bener-bener dipakai malem paginya keliatan hasilnya. Bagian sekitar hidung yang malemnya kasar, paginya langsung alus. SO PROUD Karena kandungannya AHA BHA PHA dan merupakan exfo toner jadi produk ini bagusnya dipakai 2-3 hari sminggu aja ya bukan setiap hari. Produk ini juga cekit-cekit kalau di pakai, tapi its not a problem buat aku karena tandanya produknya sedang bekerja. WILL Repurchase againn!!

Bella Salsabila

October 23, 2021
Skin Type Oily Combo

Teksturnya cair seperti air, ada baunya sedikit tapi ga ganggu. Main ingredientsnya ada AHA, BHA, dan PHA, yang memang berfungsi untuk eksfoliasi kulit. Penggunaannya aku tuang beberapa tetes di kapas dan usap kulit dengan pelan, ga perlu keras-keras karena kandungannya sudah untum mengangkat sel kulit mati. Untuk aku pribadi, toner ini sering ku gunakan 2-3x seminggu. Hasilnya di aku bikin glowing dan hidungku bebas dari komedo. Produk Avoskin ga pernah gagal sih di akuu~

1 2 3 4 5 14

Your Bag is Empty!