Home Product Based on Skin Condition Oily Skin Miraculous Refining Toner 100ml

Miraculous Refining Toner 100ml

(41 customer reviews) Write a Review
Rp 195.000
Get bright and acne-free skin with Avoskin Miraculous Refining Toner!  
Status In Stock
Stock 23
Category
Weight 500 g
Description For who How to use Ingredients

Avoskin Miraculous Refining Toner is one of the exfoliating toners from Avoskin which contains 5% AHA, 1% BHA, and 2% PHA as well as other natural ingredients. The combination of these ingredients makes this product effective for maximizing the skin exfoliation process. This product can be used by all skin types and is safe for acne-prone skin without drying out the skin.

This Miraculous Refining Toner product also works for:
- Brightens and evens out the skin.
- Fades dark spots.
- Reduces the appearance of pores on the skin.
- Moisturizes facial skin because it contains emollient agents.

Miraculous Refining Toner has safe ingredients and has been clinically tested, so it can be used for ages starting from 16 years.

Follow the steps of use and the following tips to get the benefits of the Miraculous Refining Toner product more optimally:
- Pour Miraculous Refining Toner product on cotton or palms after cleansing facial skin.
- Wipe from the center of the face outwards in an upward motion and let it absorb.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for sensitive skin.
- At the beginning of use, it is recommended to use it at night with a maximum frequency of use 3 times a week.
- Keep out of eyes. If irritation occurs, discontinue use temporarily and it is recommended to immediately consult an expert.

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (42)

Add Review
90%
7%
0%
0%
2%

atika

October 23, 2021
Skin Type Dry Sensitive

sumpahh ku suka banget formula mrt udh habis berapa botol gak tau sih?? kek kece bngt aha bha nya tu sebanding terus muka aku juga syukurnya cocok. Baunya mrt juga tidak menganggu hidung atau gimana jd klo dipake sebagai daily toner tu enak dan aku udh racunin mrt ini ketemen2 aku sampai kk aku juga beli heheh dengan harga segini worth it to buy deh pasti repurchase tiap sebulan sekali atau dua bulan selali buat exfoliating toner dan terima kasih avoskin sudah membuat formula mrt bisa cocok di kulit aku yang kering mana sering diskon juga heheh<3. Untuk tekstur juga seperti toner pada umumnya.

Fiyya

October 23, 2021
Skin Type Oily

Aku pake ini pas muka jerawatan dimana mana, produk ini bener bener ngebantu aku buat hempas jerawat, ngga bikin iritasi dan kering kulitku karena ada kandungan witch hazel sama aloe veranya. Selain bantu hempas jerawat juga aku ngerasa kulitku lebih cakep gitu komedo komedo ikut kehempas. I really love this product udah repurchase beberapa kali🥰

Siti Rahma Wati

October 23, 2021
Skin Type Oily

Avoskin Miraculous Refining Toner. Exfoliating toner pertama dan berakhir jadi kesukaan. Buat kulit jadi lebih cerah, bersih, ga bruntusan, dan ga gampang jerawatan. Awal pemakaian sensasi cekit-cekitnya kerasa banget, tapi pas pemakaian berikutnya mulai berkurang dan jadi biasa aja, nyaman. Aku pakai seminggu 2-3 kali, duh, definisi sesuai dengan namanya, miraculous banget. Kulitku jadi lebih cerah dan bersih.

1 2 3 4 14

Your Bag is Empty!