Home Product Miraculous Refining Series Miraculous Refining Toner

Miraculous Refining Toner

(32 customer reviews) Write a Review
Rp 189.000
Exfoliating toner containing 5% AHA, 1% BHA and 2% PHA supplemented with other natural extracts to maximize the process of exfoliating the skin without leaving a dry and safe effect for acne-prone skin.
Status In Stock
Stock 150
Category
Weight 500 g
Dimension x x cm
Description For who How to use Ingredients

Exfoliationg toner from Avoskin contains 5% AHA, 1% BHA, and 2% PHA with other natural extracts to maximize the process of skin exfoliating. It can be used by all skin type. It also safe for acne prone skin without drying the skin.

Can be used from the age of 15 years

After cleaning your face, pour just enough on cotton or palm. Then wipe from the middle area of ​​the face outward with an upward movement and let it absorb. Avoid the eye area. No need to rinse. At the beginning of use, it is recommended to apply it at night with a frequency of use 3 times a week. Increase the frequency of using Miraculous Refining Toner after one or two weeks later. For sensitive skin, it is recommended to patch test before using it to all parts of the facial skin.

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (32)

Add Review
87%
9%
0%
0%
3%

Hani

August 30, 2020
Skin Type Oily Combo

My first exfo toner ever and I instantly fell in love! Main ingredientsnya bagus semua mulai dari AHA BHA PHA sampe Niacinamide serta Alovera untuk melembapkan. Awal pake sempet purging tapi nggak lama, hanya sekitar semingguan aja dan kulit langsung clear lagi. I think this toner works the best to even out my overall skin texture. Selain itu, buat jerawat cepet mateng juga! Definitely worth to buy ✨

Almira Hapsari

August 23, 2020
Skin Type Oily

BAGUS BANGET!!! Awalnya pake 2 hari sekali karena takut kalo kandungannya terlalu keras, tapi ternyata gentle banget dan malah cocok bangett! Bener-bener membantu memudarkan bekas jerawat hitam, kulit wajah jadi lebih cerah, cekit-cekit tapi ga mengganggu, kulit beneran jadi halusss banget, komedo jadi lebih gampang dibersihin padahal biasanya susah banget, dan melembabkann padahal exfo toner sebelumnya biasanya bikin kering Udah repurchase, dan bakal repurchase terus, nunggu ready stock 😭

Almira Hapsari

August 23, 2020
Skin Type Oily

BAGUS BANGET!! Awalnya pake 2 hari sekali karena takut kandungannya terlalu keras, tapi ternyata gapapa dan akhirnya pake tiap malem. Bekas jerawat hitam cepet memudar, kulit wajah juga lebih cerah, bikin mulusss langsung berasa gitu, cekit-cekitnya juga ga mengganggu, dan ga bikin kering padahal kebanyakan exfoliating toner bikin kering. Udah repurchase, dan bakal repurchase lagi!!

1 2 3 11

Your Bag is Empty!