Home Product Miraculous Refining Series Miraculous Refining Toner 100ml

Miraculous Refining Toner 100ml

(41 customer reviews) Write a Review
Rp 189.000
Get bright and acne-free skin with Avoskin Miraculous Refining Toner!  
Status In Stock
Stock 63
Category
Weight 500 g

Miraculous Refining Toner 100ml

Rp 189.000
Description For who How to use Ingredients

Avoskin Miraculous Refining Toner is one of the exfoliating toners from Avoskin which contains 5% AHA, 1% BHA, and 2% PHA as well as other natural ingredients. The combination of these ingredients makes this product effective for maximizing the skin exfoliation process. This product can be used by all skin types and is safe for acne-prone skin without drying out the skin.

This Miraculous Refining Toner product also works for:
- Brightens and evens out the skin.
- Fades dark spots.
- Reduces the appearance of pores on the skin.
- Moisturizes facial skin because it contains emollient agents.

Miraculous Refining Toner has safe ingredients and has been clinically tested, so it can be used for ages starting from 16 years.

Follow the steps of use and the following tips to get the benefits of the Miraculous Refining Toner product more optimally:
- Pour Miraculous Refining Toner product on cotton or palms after cleansing facial skin.
- Wipe from the center of the face outwards in an upward motion and let it absorb.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for sensitive skin.
- At the beginning of use, it is recommended to use it at night with a maximum frequency of use 3 times a week.
- Keep out of eyes. If irritation occurs, discontinue use temporarily and it is recommended to immediately consult an expert.

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (42)

Add Review
90%
7%
0%
0%
2%

Tasya Monicasari

October 23, 2021
Skin Type Normal Dry

Exfoliating toner ter ampuh bagi aku. Udah cobain exfoliating products dari brand apapun tp yang keliatan hasilnya bagi aku tuh dari avoskin. Ga kenal lagi yg namanya komedo kalo udah pake toner ini, bye bye tekstur gradakan, hello glowing and soft skin❤️💖

Sri Mega Muhqiar Rani

October 23, 2021
Skin Type Oily Acne-Prone

Kulitku oily acne prone. Nah aku tuh concern banget di komedo, jerawat, dan bekas jerawat. Toner ini punya tekstur yang cair dan gampang meresap. Malemnya aku pake. Paginya kulit terasa bersih, halus, dosa-dosa di muka kayak hilang semua. Bagus banget walaupun untukku ini agak tingling. Tapi gapapa karena bisa ditimpa dengan hydrating toner. Toner ini aku pake seminggu dua kali di malam hari aja. Aku tuang 2-3 tetes di kapas langsung usap ke muka. Menurut aku ini worth to buy banget karena efeknya bener-bener kerasa di muka aku.

Netty Armita

October 23, 2021
Skin Type Normal Dry

Jenis kulit : Normal to dry Rate : 9,7/10 Awalnya aku pakai produk ini karena aku lagi cari produk exfo yang cocok di kulit aku Sebelumnya aku pakai exfo yang scrub, ternyata si kulit aku malah jadi makin parah keadaannya, jerawatnya jadi nambah banyak Terus aku coba cari produk yang relate sama kondisi kulit aku, dan aku nemu produk avo yang ini Terus aku coba beli, awal pemakaian aku pakai 3 kali seminggu Dan makin kesini aku cuma pakai 2kali dalam seminggu Aku udah pakai produk ini sekitar 6 bulan an lebih Awalnya kondisi kulit aku banyak banget bekas jerawatnya dan jerawat aktif Setelah pakai produk ini makin kesini kondisi kulit aku makin membaik, bekas jerawat mulai memudar Aku bakalan rekomendasiin produk ini ke kalian yang lagi nyari produk exfo yang cocok untuk kondisi kulit kalian Oh iya aku pakai produk ini aku kombinasi sama produk avoskin ysb yang alpha arbutin Beneran jadi kolaborasi yang epik

1 2 3 14

Your Bag is Empty!