Home Product Miraculous Refining Series Miraculous Refining Toner 100ml

Miraculous Refining Toner 100ml

(32 customer reviews) Write a Review
Rp 189.000
Get bright and acne-free skin with Avoskin Miraculous Refining Toner!  
Status In Stock
Stock 97
Category
Weight 500 g

Miraculous Refining Toner 100ml

Rp 189.000
Description For who How to use Ingredients

Avoskin Miraculous Refining Toner is one of the exfoliating toners from Avoskin which contains 5% AHA, 1% BHA, and 2% PHA as well as other natural ingredients. The combination of these ingredients makes this product effective for maximizing the skin exfoliation process. This product can be used by all skin types and is safe for acne-prone skin without drying out the skin.

This Miraculous Refining Toner product also works for:
- Brightens and evens out the skin.
- Fades dark spots.
- Reduces the appearance of pores on the skin.
- Moisturizes facial skin because it contains emollient agents.

Miraculous Refining Toner has safe ingredients and has been clinically tested, so it can be used for ages starting from 16 years.

Follow the steps of use and the following tips to get the benefits of the Miraculous Refining Toner product more optimally:
- Pour Miraculous Refining Toner product on cotton or palms after cleansing facial skin.
- Wipe from the center of the face outwards in an upward motion and let it absorb.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for sensitive skin.
- At the beginning of use, it is recommended to use it at night with a maximum frequency of use 3 times a week.
- Keep out of eyes. If irritation occurs, discontinue use temporarily and it is recommended to immediately consult an expert.

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (33)

Add Review
87%
9%
0%
0%
3%

Hani

August 30, 2020
Skin Type Oily Combo

My first exfo toner ever and I instantly fell in love! Main ingredientsnya bagus semua mulai dari AHA BHA PHA sampe Niacinamide serta Alovera untuk melembapkan. Awal pake sempet purging tapi nggak lama, hanya sekitar semingguan aja dan kulit langsung clear lagi. I think this toner works the best to even out my overall skin texture. Selain itu, buat jerawat cepet mateng juga! Definitely worth to buy ✨

Almira Hapsari

August 23, 2020
Skin Type Oily

BAGUS BANGET!!! Awalnya pake 2 hari sekali karena takut kalo kandungannya terlalu keras, tapi ternyata gentle banget dan malah cocok bangett! Bener-bener membantu memudarkan bekas jerawat hitam, kulit wajah jadi lebih cerah, cekit-cekit tapi ga mengganggu, kulit beneran jadi halusss banget, komedo jadi lebih gampang dibersihin padahal biasanya susah banget, dan melembabkann padahal exfo toner sebelumnya biasanya bikin kering Udah repurchase, dan bakal repurchase terus, nunggu ready stock 😭

Almira Hapsari

August 23, 2020
Skin Type Oily

BAGUS BANGET!! Awalnya pake 2 hari sekali karena takut kandungannya terlalu keras, tapi ternyata gapapa dan akhirnya pake tiap malem. Bekas jerawat hitam cepet memudar, kulit wajah juga lebih cerah, bikin mulusss langsung berasa gitu, cekit-cekitnya juga ga mengganggu, dan ga bikin kering padahal kebanyakan exfoliating toner bikin kering. Udah repurchase, dan bakal repurchase lagi!!

1 2 3 11

Your Bag is Empty!