Home Product Miraculous Refining Series Miraculous Refining Toner 20ml

Miraculous Refining Toner 20ml

(4 customer reviews) Write a Review
Rp 89.000
Travel size (20 ml) exfoliating toner containing 5% AHA, 1% BHA and 2% PHA supplemented with other natural extracts to maximize the process of exfoliating the skin without leaving a dry and safe effect for acne-prone skin.
Status In Stock
Stock 150
Category
Weight 300 g
Description For Who How To Use Ingredients

Travel size (20 ml) exfoliating toner containing 5% AHA, 1% BHA and 2% PHA supplemented with other natural extracts to maximize the process of exfoliating the skin without leaving a dry and safe effect for acne-prone skin.

Can be used from the age of 15 years

After cleaning your face, pour just enough on cotton or palm. Then wipe from the middle area of ​​the face outward with an upward movement and let it absorb. Avoid the eye area. No need to rinse. At the beginning of use, it is recommended to apply it at night with a frequency of use 3 times a week. Increase the frequency of using Miraculous Refining Toner after one or two weeks later. For owners of sensitive skin, it is recommended to patch test before using it to all parts of the facial skin.

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry Fruit) Extract , Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (4)

Add Review
50%
0%
0%
0%
50%

rohanah

January 02, 2021
Skin Type Oily Combo Acne-Prone Sensitive

baru pertama coba ini, efek kepo. start di tanggal 30 desember 2020, pas diapply ke muka perih dan langsung muncul jerawat gak cuma 1, banyak. saya masih positive thinking aja mungkin transisi pergantian skincare, kemarin pas banget day 3 di tanggal 1 januari 2021 makin parah, jadi saya stop pemakaian. ada kemungkinan saya gak bisa pake TEA TREE atau WITCH HAZEL.

firdausa febriana

August 11, 2020
Skin Type Oily Combo

setelah pemakaian 3 mingguan beruntusan aku berkurang parah garagara pake ini yaampun, tapi sekarang lagi susah nyarinya, out of stock semua:" padahal udah tinggal dikit:"

Erma

July 16, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone

Toner refining sama serum refining kedua produk yg bagus banget parahh. Bikin jerawat dan bruntusan di wajah ku jadi kalem, teksture wajah jadi halus, bekas jerawat tersamarkan , kulit jadi lembab kenyal sehat. Kalau ada fitur foto pengen upload perkembangan muka ku biar kalian teracuni wkkwkw. Next pengen nyoba retinolnya jugaa huaaaaa.

1 2

Your Bag is Empty!