Home Product Sale Miraculous Refining Serum

Miraculous Refining Serum

(12 customer reviews) Write a Review
Rp 203.000Rp 239.000
Get bright and acne-free skin with the Avoskin Miraculous Refining Serum product!
Status In Stock
Stock 20
Category
Weight 500 g

Miraculous Refining Serum

Rp 203.000Rp 239.000
Description For Who How To Use Ingredients

Avoskin Miraculous Refining Serum is a chemical peel that contains 10% AHA and 3% BHA as exfoliating agents. Equipped with Niacinamide, Ceramide, and other supporting ingredients that make this serum effective in helping the exfoliation process and removing dead skin cells, as well as stimulating skin cell regeneration. So, the skin will become brighter and softer.

This Miraculous Refining Serum product also works for:
- Removes dead skin cells.
- Brightens and evens out skin tone.
- Improve skin texture.
- Overcoming acne and blackheads.

Avoskin Miraculous Refining Serum contains safe and clinically tested ingredients, so it can be used for ages starting from 16 years.

Follow the steps of use and the following tips to get optimal results from using Miraculous Refining Serum products:
- Apply evenly on facial skin using fingertips.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for sensitive skin.
- At the beginning of use, it is recommended to use it at night with a maximum frequency of use 3 times a week.
- Keep out of eyes. If irritation occurs, discontinue use temporarily and it is recommended to immediately consult an expert.

Water, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Amylopectin, Xanthan gum, Dextrin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fucus Vesiculosus Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hydroxypropyl Bisstearamide MEA, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Triethanolamine, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Ceteareth-20, Cholesteryl Isostearate, Tricaprylin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cholesterol, Stearic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol

Reviews (12)

Add Review
83%
16%
0%
0%
0%

Adinda Febri Utamie

October 23, 2021
Skin Type Combo Acne-Prone

jujur pake MRS ini baru jalan 2 bulan. nevertheless, resultnya dikulitku cukup signifikan. prduk ini berpengaruh untuk mengatasi permasalahan kulit seperti penumpukan sel-sel kulit mati whitehead dan blackhead juga bisa membuat kulitku lebih halus da cerah secara perlahan. this prduct really affect my skin.. very well-formulated.

Puteri Hafizah H

October 23, 2021
Skin Type Oily

jujur di awal2 aku ngerasa kayaknya gaada perubahan waktu pakenya, sampe suatu saat aku upload foto aku lg pamer lipstick baru tapiii temenku malah salfok ke kulitku, dia kira aku mau pamer kulit yang udh mendingan abis coba produk baru. setelah aku perhatiin, ternyata emg benerrr kulitku makin bagus! pori-porinya lebih samar sm mukaku jd lebih cerah. tekstur produknya menurutku lumayan thick sih tp nyerapnya cepet kokk! mungkin hasilnya emg ga instant tp kalau sabar insyaAllah dapet hasil yang setimpal😚

Shavira Shiva

October 23, 2021
Skin Type Oily

sesuai dengan key ingredients dari serum ini yg mengandung 10% AHA + 3% BHA + 2% Niacinamide + Ceramide, serum ini bener” worth it banget buat ngecilin pori” di daerah sekitar hidung dan pipi, trus yg awalnya ada jerawat malu” buat keluar jd lebih mereda lagi. NILAI YG PALING PLUS BUAT SERUM INI ITU NGEBIKIN MUKA DI PAGI HARI JADI SUPER MULUS DAN KINCLONG🤩🤩🥰 Selama pemakaian juga dia bisa nahan minyak 💗 pokoknya love bgt deh buat nih serum! <3

1 2 3 4

Your Bag is Empty!