Home Product Miraculous Refining Series Miraculous Refining Series

Miraculous Refining Series

(3 customer reviews) Write a Review
Rp 388.000
Two skin exfoliator products from Avoskin with the key ingredients of AHA, BHA, and PHA as well as Niacinamide, Ceramide, and the best natural extracts. Helps brighten the skin by removing dead skin cells.
Status Sold Out
Stock 0
Category
Weight 700 g
Dimension x x cm
Description How To Use For Who Ingredients
Miraculous Refining Toner is an exfoliating toner containing 5% AHA, 1% BHA, 2% PHA, Niacinamide, 2% Tea Tree, Witch Hazel, Raspberry, and Aloe Vera which not only works well to clean the skin of dead skin cells, but also triggers skin cell regeneration, brightens skin color, blemishes acne scars, so it is suitable for the type of acne prone because it contains anti-inflammatory agent.
 
Miraculous Refining Serum is the latest serum from the Miraculous Refining Series. With the content of AHA, BHA, Niacinamide, Ceramide, and other supporting ingredients that make this serum function effectively to help the process of exfoliating dead skin cells and triggers skin cell regeneration so that the skin becomes brighter, even skin tone, and smoother.
 

Clean the skin with double cleansing (especially at night). Pour Miraculous Refining Toner into the palm or cotton swab. Then apply on the skin with a gentle pat. Continue by applying Miraculous Refining Serum to the skin. Gently massage the skin and let it soak. It is recommended to use it at night only.

Starting from the age of 16 years

Miraculous Refining Serum

Water, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Amylopectin, Xanthan gum, Dextrin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fucus Vesiculosus Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hydroxypropyl Bisstearamide MEA, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Triethanolamine, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Ceteareth-20, Cholesteryl Isostearate, Tricaprylin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cholesterol, Stearic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol.

 

Miraculous Refining Toner

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (3)

Add Review
100%
0%
0%
0%
0%

Riska Regita

June 12, 2020
Skin Type Combo Acne-Prone Sensitive

Aku udah coba menggunakan Avoskin Miraculous AHA BHA Toner, dan sukaaa banget banget banget, why? karena setelah pemakaian di malam hari, paginya kulitku langsung terasa moist dan seriously bekas jerawat langsung memudar. Waktu itu baru coba yang kemasan 30 mL, sekarang pingin banget beli yang 100 mL. Thank you avoskin

Taka Fidihama

June 11, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone

Ini produk exfoliant yang efektif banget dan minim efek samping, redness dan flaky gitu. Ngatau lagi kok bisa bikin formulasi yang concentrated tapi bisa ajaib gini. Setelah pemakaian 4 bulan, 2 milia gede gede bisa lepas sendiri dengan ngabisin satu botol serumnya. Whitehead udah ga ada lagi. Blackhead jadi muncul ke permukaan habis cuci muka bakal terhempas. Buat Jerawat yang baru mau muncul dikompresin tonernya besok paginya antara numbuh atau gajadi. Kalo udah jadi jerawat aktif produk ini ngebantu banget cepet mateng, terus buat bekas jerawat 2 minggu aja udah mulai keliatan memudar. Jerawat yang mendem juga bisa yampun, biasanya itukan lama banget sampe muncul ke permukaan dipakein rutin serumnya ini seminggu udah naik ke permukaan. Duh pokonya ini mau tonernya mau serumnya dua duanya bagus banget sihh ofc ini recommended dan bakal repurchase! 😍

Kenan Wibisono

March 26, 2020
Skin Type Combo Acne-Prone Sensitive

one of the best exfoliating products out there! Untuk kulit aku personally, awal pake agak stingy but setelah pemakaian kedua dan berikutnya enggak sama sekali! What i loce the most, kulit paginya bener bener alusss! Aku pake ini 2 hari sekali setiap malam aja, so far best exfoliator dengan harga yg cukup affordable. Udah habis 2x dan repurchase!

Your Bag is Empty!