Home Product Exfoliating Miraculous Refining Series

Miraculous Refining Series

(6 customer reviews) Write a Review
Rp 334.000Rp 428.000
Two skin exfoliator products from Avoskin with the key ingredients of AHA, BHA, and PHA as well as Niacinamide, Ceramide, and the best natural extracts. Helps brighten the skin by removing dead skin cells.
Status In Stock
Stock 50
Category
Weight 700 g
Description For Who How To Use Ingredients
Miraculous Refining Toner is an exfoliating toner containing 5% AHA, 1% BHA, 2% PHA, Niacinamide, 2% Tea Tree, Witch Hazel, Raspberry, and Aloe Vera which not only works well to clean the skin of dead skin cells, but also triggers skin cell regeneration, brightens skin color, blemishes acne scars, so it is suitable for the type of acne prone because it contains anti-inflammatory agent.
 
Miraculous Refining Serum is the latest serum from the Miraculous Refining Series. With the content of AHA, BHA, Niacinamide, Ceramide, and other supporting ingredients that make this serum function effectively to help the process of exfoliating dead skin cells and triggers skin cell regeneration so that the skin becomes brighter, even skin tone, and smoother.
 

Starting from the age of 16 years

Clean the skin with double cleansing (especially at night). Pour Miraculous Refining Toner into the palm or cotton swab. Then apply on the skin with a gentle pat. Continue by applying Miraculous Refining Serum to the skin. Gently massage the skin and let it soak. It is recommended to use it at night only.

Miraculous Refining Serum

Water, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Amylopectin, Xanthan gum, Dextrin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fucus Vesiculosus Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hydroxypropyl Bisstearamide MEA, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Triethanolamine, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Ceteareth-20, Cholesteryl Isostearate, Tricaprylin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cholesterol, Stearic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol.

 

Miraculous Refining Toner

Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.

Reviews (6)

Add Review
100%
0%
0%
0%
0%

Adella Febrina

March 29, 2021
Skin Type Oily Normal

Repurchase duo favorit aku untuk eksfoliasi kulit. Setelah paketnya diajak muter-muter sama ekspedisi, akhirnya sampe juga, untungnya gercep langsung kontak CS ekspedisinya jadi kendalanya bisa cepet diatasi:'') Paketnya sampe dengan selamat, aman, utuh, dan kalau keasliannya pasti asli yaa karna langsung di official websitenya hehe~ Untuk tonernya setiap aku pake selalu ada efek tingling/cekat-cekit but ga mengganggu sama sekali karena cuma sebentar aja abis itu ilang, malah efek tingling itu tanda buat aku tau kalau produknya bekerja hehehe. Kalau untuk serumnya, efek tingling muncul sesekali aja malah ga sesering tonernya. Refining series ini cocok di kulit aku dan ga bikin breakout. Aku pakai seminggu 2-3x dan cuma saat malam hari aja. Overall, puas banget sih sama dua produk ini. Combo sama PHTE lebih bagus lagi hasilnya :D

Retno Soediro

December 31, 2020
Skin Type Normal Acne-Prone

Produk tercinta. Beruntus dipipi dan jidat bisa bener-bener nggak ada lagi, nggak bikin kering padahal kulitku tipe yang kering. Malamnya pakai besoknya udah kerasa efeknya. Cocok banget

Riska

July 16, 2020
Skin Type Combo Sensitive

Suka banget sama toner ini, karena merupakan salah satu exfoliating toner yg ampuh banget untuk memperbaiki tekstur dan warna kulit di mukaku. Ini cocok untuk semua jenis kulit, termasuk jenis kulitku normal ke kering kombinasi. Warna kulit yang dulunya tidak merata sekarang bisa rata, mencerahkan, komedo hlang jugakkk ,Patut dicoba buat yg lagi cari exfoliating toner dari brand lokal. 😍❤

1 2

Your Bag is Empty!