Home Product Brightening Hydrating Treatment Essence

Hydrating Treatment Essence

(7 customer reviews) Write a Review
Rp 109.000
This Hydrating Treatment Essence product can be used as a hydrating toner, micro essence, face mist, and setting spray. All in one holy grail product!
Status In Stock
Stock 36
Category
Weight 500 g

Hydrating Treatment Essence

Rp 109.000
Description For Who How To Use Ingredients

Avoskin Hydrating Treatment Essence comes with 5% Niacinamide and Centella Asiatica as the two key ingredients. These two ingredients make Hydrating Treatment Essence safe to use for acne-prone skin. In addition, this product is also equipped with other natural extracts such as Forsythia Suspensa which is effective for brightening the skin and Peppermint Oil as a natural astringent which is good for soothing the skin. The best ingredients in Avoskin Hydrating Treatment Essence make this product multifunctional so it can be used as a micro-essence, face mist, hydrating toner, and setting spray. All in one holy grail product!

This Hydrating Treatment Essence product is effective for:
- Maintain skin moisture.
- Brighten facial skin.
- Refresh the skin.
- Reduces redness of the skin due to sun exposure.
- Makes makeup last longer.

product

Avoskin Hydrating Treatment Essence can be used for ages from 15 years old and is suitable for all skin types, including oily and acne-prone skin.

Follow these usage steps to get the benefits of using Hydrating Treatment Essence more optimally:

As a Micro Essence and Hydrating Toner:
- Spray Avoskin Hydrating Treatment Essence on cotton.
- Apply the cotton all over the face and neck after cleansing the face.

As a Facemist:
- Spray 3-4 times a day to refresh and keep facial skin moisturized.

As Setting Spray:
- Spray Avoskin HTE after make-up and let it absorb completely.

Water, Alcohol, Niacinamide, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Centella Asiatica Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Forsythia Suspense Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Ethylhexylglycerin, Ethylhexylglycerin, 2-Hexanediol

Reviews (7)

Add Review
85%
14%
0%
0%
0%

Shaqila Syahlanaura

October 23, 2021
Skin Type Normal Sensitive

Hydrating Treatment Essence dengan Niacinamide 5% dan Centella Asiatica yang membantu menjaga kelembaban, mencerahkan dan mengurangi kemerahan pada kulit. Bisa berguna sebagai face mist, toner atau makeup setting spray. Packagingnya berwarna hijau hue dengan botol kaca dengan mulut botol berbentuk spray yang butirannya halus, selain itu juga memiliki wangi peppermint. Pengalaman ku dengan produk ini, aku suka banget karna simple no ribet tinggal semprot-semprot aja, sangat membantu untuk kemerahan kulit wajah (kebetulan kulit ku gampang sekali kemerahan), dan ada sensasi dinginnya dari peppermint. Karna ditambah Niacinamide juga membantu mencerahkan wajah dan juga membantu mencegah jerawat. Aku udah repurchase produk ini dua kali karna oke banget untuk redness dan apalagi kalau lagi panas butuh yang segar-segar tapi tetap menghidrasi kulit.

Riska

July 16, 2020
Skin Type Combo Sensitive

Suka banget pakai HTE ini holy grail aku❤ . Soalnya tuh praktis dan bagus banget sih untuk kulitku yang kombinasi ini jadi terhidrasi dengan baik Bye Bye kulit kering, mencerahkan dan menenagkan juga karena ada ingredients Peppermint Oil nya . Wajib dibawa kemana mana dah produk ini, yang belum nyobain wajib bet cobain produk holy grail dari Avoskin ini yaa!😍😂

Lia istiana

July 15, 2020
Skin Type Oily Combo Acne-Prone

Pertama kali coba produk avoskin , suka banget sama hte ini .. khususnya aroma mint nya yang nenangin banget .. botolnya juga mewah banget padahal harga nya standar , btw kulit aku ini oily

1 2 3

Your Bag is Empty!