Home Product All Product Advanced Action Eye Ampoule

Advanced Action Eye Ampoule

(12 customer reviews) Write a Review
Rp 169.000Rp 199.000
Intensive eye care products. Maintain skin elasticity and moisture and delay the appearance of fine lines, signs of premature aging.
Status In Stock
Stock 285
Category
Weight 200 g
Description How to Use For who Ingredients

The combination of peptide, niacinamide, and other natural extracts makes Avoskin Advance Eye Ampoule your choice to treat the skin around your eyes more optimally. This product will produce significant effects with regular use in the morning and evening. The results will look even more real after 28 days of use.

- Put 1 or 2 pumps of Avoskin Advance Action Eye Ampoule on the finger.
- Apply to the skin under the eyes and eyelids with a gentle massage.
- Use Avoskin Advance Action Eye Ampoule twice a day in the morning and at night with clean skin after using other skincare series.
- The results will look more optimal after regular use for 28 days.

Can be used from the ages of 20 years.

Water, Butylene Glycol, Pullulan, Niacinamide, Propanediol, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, Caprylhydroxamic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Punica Granatum Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Lactobacillus Ferment, Acetyl Tetrapeptide-5, Caffeine, Acetyl Hexapeptide-8.

Reviews (12)

Add Review
83%
16%
0%
0%
0%

Jenny

November 13, 2020
Skin Type Oily

Apapun produk yang No added Fragrance, untuk aku pribadi udah sempurna. Apalagi No Alcohol dan tidak di uji coba kepada hewan. Ini produk melebihi harapan aku dengan kandungannya yang nggak main-main. Aku sudah review ini di instagram @jennycutta❤️ Teksturnya aku sangat suka dan garis halus dibawah mata lebih berkurang. Dark circle perlahan bisa hilang dan enak banget dipakainya. Peptide 7,5% + Niacinamide 2%✨ Terima kasih Avoskin, sudah jadi brand lokal kesayangan aku selama ini. Improve lebih banyak lagi ya. Love Avoskin💙 Nggak kalah sama brand luar negeri. Harga juga ok untuk kantong pekerja seperti aku🙂

Hiidedev

October 26, 2020
Skin Type Combo

The best eye cream right nowww! Dari pertama pemakaian aku udh tau kalo bakal suka sama ni produk, karena setiap habis pemakaian kulit area mata itu berasa lebih kencang dr biasanya dan setelah aku gunain teratur kurang lebih 2minggu yg akurasain tu melembabkan bgtttt! Trus area bawah mata aku yg sembab jd berkurang dongg😭 suka banget sm ni produk!❤️

Kezia prasetya

October 26, 2020
Skin Type Combo Acne-Prone Sensitive

Ngga nyangka sih aku bisa nemu skincare buat area mata yang bagus, karena selama kurang lebih 2 minggu aku coba, ni produk bikin area mata aku lebih lembap, keriput tersamarkan, makeup lebih nempel di area mata. Dah gitu ni produk aman untuk bumil dan kulit sensitif kayak aku😍😍

1 2 3 4

Your Bag is Empty!