Home Product Exfoliating Your Skin Bae Salicylic Acid 1% + Zinc + Tea Tree Water

Your Skin Bae Salicylic Acid 1% + Zinc + Tea Tree Water

(2 customer reviews) Write a Review
Rp 134.000Rp 149.000
Anti-Acne and exfoliating toner with the main content of 1% Salicylic Acid which functions to exfoliate deep into the pores.
Status In Stock
Stock 49
Category
Weight 250 g

Your Skin Bae Salicylic Acid 1% + Zinc + Tea Tree Water

Rp 134.000Rp 149.000
Description How to Use For who Ingredients

Anti Acne & Exfoliating Toner

Anti-Acne and exfoliating toner with the main content of 1% Salicylic Acid which functions to exfoliate deep into the pores. Combined with Zinc and Tea Tree for optimal effect on skin with acne and blackheads while maintaining moisture.

● Pour into cotton and wipe gently all over the face and neck area (Morning and Night). No need to rinse.
● Follow the use of your favorite serum and don't forget to use Avoskin The Great Shield for extra protection in the morning.

Can be used starting from 15 years old.

All skin types.

Water, Propylene glycol, Glycerin, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Zinc PCA, Melaleuca Alternifolia Leaf Water, Chlorphenesin, Disodium EDTA, Xanthan gum, Sodium Bisulfite

Reviews (2)

Add Review
100%
0%
0%
0%
0%

Martha Herninda

January 12, 2021
Skin Type Oily

Ini pertama kali aku pake exfo toner, disaranin temen pake avoskin, aku liat ada keluaran produk baru YSB akhirnya aku cobaa beli exfo toner yg ini. Packaging nya aman bangetttt, safetyyy. First coba aku apply di muka aku bener² exfo toner yg ringan ga nimbulin clekit² di muka, mudah meresap, rasanya sel kulit mati keangkat dan aku coba 3x an komedo putih ku di hidung berangsur menghilang, ngga kaya dulu keliatan bangett banyakkk, keknya mau lanjut pake soalnya worth it komedo aku jadi berkurang, kemaeren hampir tanda² mubcul jerawat aku pakein ini eh gajadi jerawatan hehe. Loveeeeeeee bangettt❤

vira

December 30, 2020
Skin Type Oily Sensitive

first impression ttp pada packaging yg super gemes warna pink! dan waktu pertama coba, bener2 toner exfo yang tapi gentle banget! gak ada rasa cekit cekit sama sekali. tapi berasa keangkat semua kotoran dan sel kulit matinya. dan paginya rasanya seperti terlahir kembali waktu liat muka :))

Your Bag is Empty!