Home Product Brightening Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

(13 customer reviews) Write a Review
Rp 210.000Rp 289.000
Perfect Hydrating Treatment Essence is Avoskin's best-seller product. This product serves to maintain the freshness and moisture of the skin.
Status Out of Stock
Category
Weight 500 g
Dimension x x cm
Description How to use For who Ingredients

Perfect Hydrating Treatment Essence is Avoskin's best-seller product. This product serves to maintain the freshness and moisture of the skin. Enriched with ascorbic acid / ETVC, chamomile extract, carrot oil, and rosehip oil, feel a soothing sensation that can make the skin feel softer and supple, naturally bright, with facial pores getting smaller from day to day with regular use.

Pour essence into your palm. Then, apply to the entire face and neck until fully absorbed. Use it every morning and night after washing your face and before using other products as your skincare routine.

Can be used from the age of 14 years.

Aqua, Alcohol, Ethyl Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Fragrance, Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract, Carrot (Carota Sativa) Oil, Rosa Canina (Rosehip) Oil, Carbomer, Triethanolamine, Mineral Oil

Reviews (13)

Add Review
92%
7%
0%
0%
0%

Amalia Cesaerini

April 30, 2020
Skin Type Dry Acne-Prone Sensitive

☑ teksturnya gel cair bening tanpa wangi tapi saat diratakan jadi seperti air ☑ Cepat meresap & Ga lengket ✅ hasilnya lembab nan adem tapi ga bikin greasy ✅ paling ampuh meredakan BRUNTUSAN di kulitku ✅ Meredakan jerawat juga oke banget paling ada muncul 1 atau 2 karena hormon ✅ dimix dgn skincare apapun jg oke ✅ ini staple & must have item bgt ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ❌ mengandung alcohol & fragrance (mungkin utk yg cenderung punya kulit sensitive bisa dites patch dulu, tapi di kulit aku sih no problem sama sekali karena alcoholnya ga terlalu terasa apalagi fragrance nya). Bisa cek before-after di instagram @mearvic ya

Desy Veronika

April 27, 2020
Skin Type Oily

Sesuka itu sama PHTE ini, teksturnya cair dan ringan dan suka banget sama wanginya. udah pake 3 mingguan dan suka bgt bikin tekstur kulit wajah jadi halus dan kenyal, dan ngaruh banget ke bruntusan, dalam 2 minggu aja bruntusan udah berkurang bgt dan hampir 3 minggu ini udah hampir ilang semua

Nita

April 05, 2020
Skin Type Oily

teksturnya cair, wanginya enak banget!!!! gampang meresap di kulit, ngebantu ngilangin bruntusan dan bekas jerawat. love banget!

1 2 3 4 5

Your Bag is Empty!