Home Product Based on Skin Condition Dry Skin Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

(32 customer reviews) Write a Review
Rp 224.000Rp 299.000
Get your bright and moisturized skin to the deepest layer with Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence!
Status In Stock
Stock 40
Category
Weight 500 g

Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

Rp 224.000Rp 299.000
Description For Who HOW TO USE Ingredients

Perfect Hydrating Treatment Essence is Avoskin's best-seller product. 
Chamomile oil and ET-VC are the main ingredients in Avoskin PHTE products. Both of these ingredients are useful for moisturizing the skin, brightening, soothing acne-prone skin, anti-inflammatory, and antioxidant. This product is one of Avoskin's products with minimal ingredients, paraben free, fungal acne safe, and contains fatty alcohol. This fatty alcohol content functions as a carrying agent to help absorb other ingredients and is effective at softening the skin.

Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence is useful for:
- Moisturizes and maintains skin elasticity.
- Brighten facial skin.
- Prepares the skin to absorb the next skincare so that it can work optimally.
- Overcoming skin problems such as breakouts.
- Can be used as a moisturizer or makeup primer.

Due to its safe and clinically tested ingredients, Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence is safe to use for ages starting from 15 years and is suitable for all skin types, including sensitive skin.

Follow these usage steps to get the optimal benefits of the Perfect Hydrating Treatment Essence product:
- Pour Perfect Hydrating Treatment Essence into your palms.
- Wipe and pat evenly all over the face until completely absorbed.
- Use every morning and night after washing your face or after using toner.

Aqua, Ethyl Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract, Carrot (Carota Sativa) Oil, Rosa Canina Fruit Oil(Rosehip), Carborner, Triethanolamine, Alcohol

Reviews (33)

Add Review
93%
3%
0%
0%
3%

Fitri

October 27, 2021
Skin Type Oily

Pakai ini karena dikasih tau temen, ternyata cocok banget dipakai bareng refining seriesnya. muka jadi alus, gak terlalu berminyak tp gak kering juga. mantap!

Pratiwiningsih

October 23, 2021
Skin Type Dry Acne-Prone

My very first skincare!! Essence ini teksturnya kental, nggak beneran yang runny kaya air, tapi waktu diratakan di muka berasa langsung lumer/meleh jadi seperti air. Jadi dia rasanya nggak berat atau lengket, it's just right, ringan tapi efek hidrasinya beneran ada. Skin concern-ku waktu pakai ini adalah bruntusan tapi kulit kering sampai ada dry patches. Waktu nambahin PHTE ke rangkaian skincare aku, aku notice kalau dia emang bantu ngeredain bruntusan sekaligus bantu kasih hidrasi buat kulitku yang waktu itu lagi banyak ngelupas karena pakai skincare acne karena sedang bruntusan.

Ina Ashfa

October 23, 2021
Skin Type Oily Combo Sensitive

mukaku tipe yang sensitive, pas awal pakai belum menemukan efeknya, tapi ternyata setiap kulitku lagi sensitif banget pakai PHTE bisa calming kulitku. sangat melembabkan di kulit

1 2 3 11

Your Bag is Empty!