Home Product Brightening Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

Perfect Hydrating Treatment Essence 100ml

(18 customer reviews) Write a Review
Rp 289.000
Perfect Hydrating Treatment Essence is Avoskin's best-seller product. This product serves to maintain the freshness and moisture of the skin.
Status In Stock
Stock 192
Category
Weight 500 g
Dimension x x cm
Description How to use For who Ingredients

Perfect Hydrating Treatment Essence is Avoskin's best-seller product. This product serves to maintain the freshness and moisture of the skin. Enriched with ascorbic acid / ETVC, chamomile extract, carrot oil, and rosehip oil, feel a soothing sensation that can make the skin feel softer and supple, naturally bright, with facial pores getting smaller from day to day with regular use.

Pour essence into your palm. Then, apply to the entire face and neck until fully absorbed. Use it every morning and night after washing your face and before using other products as your skincare routine.

Can be used from the age of 14 years.

Aqua, Alcohol, Ethyl Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Fragrance, Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract, Carrot (Carota Sativa) Oil, Rosa Canina (Rosehip) Oil, Carbomer, Triethanolamine, Mineral Oil

Reviews (18)

Add Review
94%
5%
0%
0%
0%

firda

August 08, 2020
Skin Type Oily Combo

teksturenya gel cair gituuu, gampang meresap dan kerasa banget sekali pake langsung plump kulitnya, seger banget sih, dan di aku dia bantu mencerahkan bgt sesuai klaimnya, pokonya ini bikin seger gitu, rekomen!

firdausa febriana

August 08, 2020
Skin Type Oily Combo

aku udah abis 2 botol kecil avoskin phte dan hasilnya beneran mencerahkan, terus dia teksturenya cair gitu dan nyegerin, sekali pake langsung berasa lebih plump banget, rekomen bgt pokoknya!

Intan Ratri Finandra

July 16, 2020
Skin Type Combo

Cinta banget sama essence satu ini! kebetulan kulitku jenisnya kombinasi, setelah pakai PHTE bikin lembab dan kenyel pipi dan area sekitar mulutku yang dulunya super kering. Untuk area T-zone ku yang berminyak juga ga bikin masalah. Pokoknya luv banget deh nggak ngerti lagi!!! bakalan aku re-purchase terus ❤ Thank you Avoskin 💋

1 2 3 6

Your Bag is Empty!