Home Product Based on Skin Condition Oily Skin Miraculous Refining Serum

Miraculous Refining Serum

(12 customer reviews) Write a Review
Rp 174.000Rp 249.000
Get bright and acne-free skin with the Avoskin Miraculous Refining Serum product!
Status In Stock
Stock 49
Category
Weight 500 g
Rp 174.000Rp 249.000
Description For Who How To Use Ingredients

Avoskin Miraculous Refining Serum is a chemical peel that contains 10% AHA and 3% BHA as exfoliating agents. Equipped with Niacinamide, Ceramide, and other supporting ingredients that make this serum effective in helping the exfoliation process and removing dead skin cells, as well as stimulating skin cell regeneration. So, the skin will become brighter and softer.

This Miraculous Refining Serum product also works for:
- Removes dead skin cells.
- Brightens and evens out skin tone.
- Improve skin texture.
- Overcoming acne and blackheads.

Avoskin Miraculous Refining Serum contains safe and clinically tested ingredients, so it can be used for ages starting from 16 years.

Follow the steps of use and the following tips to get optimal results from using Miraculous Refining Serum products:
- Apply evenly on facial skin using fingertips.
- Rinse the next day, and don't forget to use your favorite sunscreen.

Tips:
- Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for sensitive skin.
- At the beginning of use, it is recommended to use it at night with a maximum frequency of use 3 times a week.
- Keep out of eyes. If irritation occurs, discontinue use temporarily and it is recommended to immediately consult an expert.

Water, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Amylopectin, Xanthan gum, Dextrin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fucus Vesiculosus Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hydroxypropyl Bisstearamide MEA, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Triethanolamine, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Ceteareth-20, Cholesteryl Isostearate, Tricaprylin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cholesterol, Stearic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol

Reviews (12)

Add Review
83%
16%
0%
0%
0%

Risda Rahmalia

March 30, 2020
Skin Type Normal Dry

Aku benar-benar merasakan perubahan wajah aku yang semakin membaik dan cerah disetiap minggunya dan juga pori pori aku benaran mengecil yang membuat wajah aku tuh makin glowing. Avoskin Miraculous Refining serum ini bagus banget untuk eksfoliasi kulit wajah tapi tidak membuat wajah menjadi kering dan mengelupas jadi ini sih serum eksfoliasi terbaik menurut aku bye...bye...kulit kusam. Nah kalian bisa liat juga progressnya dislide berikutnya kalau jerawat meradang aku mengering dan memudar dalam waktu 6 hari pemakaian😱super takjub sama serum lokal yang kualitasnya tuh gak main main❤️.

Ryen Hincelois

March 28, 2020
Skin Type Oily Combo Sensitive

Packaging nya udah ok, bahan wadah kaca tebal jadi gak terlalu khawatir kalo kesenggol dikit masih aman nggak mudah pecah wadahnya. Dari kualitas pemakaian rutin udah bagus banget menunjukkan hasil yang memuaskan bisa memudarkan bekas jerawat. 2 minggu aja udah kelihatan perubahannya apalagi di pake rutin makin wow ajaib. Cuman gak sukanya pas kulit lagi jerawatan atau abis panen komedo gitu di pakein serum ini ada efek burning nya di aku, tapi kalo kulit lagi gak ada jerawat gitu pake ini biasa aja gak kerasa panas perih. Terus aromanya juga agak asam namun cepat meresap. Aku sebenernya suka sih kalo no fragrance gitu, cuma kalo aromanya strong asam gitu kadang suka skip, coba aromanya lebih soft pasti aku makin cinta secinta aku dengan PHTE Avoskin ♥

Ria

March 26, 2020
Skin Type Oily

Kualitas barang baik, kualitas barang asli, pengiriman aman dan cepat. Suka banget pake serumnyaaa 😍😍

1 2 3 4

Your Bag is Empty!