Home Product All Product Advanced Action Eye Ampoule

Advanced Action Eye Ampoule

(12 customer reviews) Write a Review
Rp 179.000Rp 199.000
Intensive eye care products. Maintain skin elasticity and moisture and delay the appearance of fine lines, signs of premature aging.
Status In Stock
Stock 1385
Category
Weight 200 g
Description How to Use For who Ingredients

The combination of peptide, niacinamide, and other natural extracts makes Avoskin Advance Eye Ampoule your choice to treat the skin around your eyes more optimally. This product will produce significant effects with regular use in the morning and evening. The results will look even more real after 28 days of use.

- Put 1 or 2 pumps of Avoskin Advance Action Eye Ampoule on the finger.
- Apply to the skin under the eyes and eyelids with a gentle massage.
- Use Avoskin Advance Action Eye Ampoule twice a day in the morning and at night with clean skin after using other skincare series.
- The results will look more optimal after regular use for 28 days.

Can be used from the ages of 20 years.

Water, Butylene Glycol, Pullulan, Niacinamide, Propanediol, Sodium Polyacrylate, 1,2-Hexanediol, Caprylhydroxamic Acid, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Punica Granatum Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Lactobacillus Ferment, Acetyl Tetrapeptide-5, Caffeine, Acetyl Hexapeptide-8.

Reviews (12)

Add Review
83%
16%
0%
0%
0%

Rica fairikha

October 26, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone

Pertama liat packagingnya aku lgs suka deh .. berasa produk mahal . Tekstur ny gel pada tapi tetap gampang di baurkan dan cepat menyerap. Di pake under concealer juga bagus aja. Eye ampole ini bener2 buat mata aku kelihatan fresh dan cukup mencerahkan juga. Dan membantu memperbaiki kantung mata juga. Untuk garis harus aku harus pakai lebih lama ktn garis2 mata aku udah cukup dalam. So far aku suka bget sm produk ini dan bakaln teru pakai mengingat ingredientsnya sgt2 bagus .. 💗

Salsabiila Bayu Nugrahaeni

October 25, 2020
Skin Type Dry Sensitive

setelah aku nyobain "AdvancedAction Eye Ampoule(AAEA)" dari @avoskinbeauty selama 2 minggu, aku bener-bener ngerasain perubahan yang luar biasa sih... mata aku yang tadinya berkantung banget, jadi berkurang dan warnanya jadi lebih cerah.. Sensasi pas dipake juga adem banget dan ga lengket terus juga cepet nyerapnya huhu i lof!!!❤️ Dia juga aman dipake untuk kulit sensitif ya, buat mama muda atau ibu hamil juga aman loh bund

Michelle

October 25, 2020
Skin Type Oily Acne-Prone Sensitive

Awalnya ga terlalu expect bisa ngilangin kantong mata, tapi hasilnya bener" canggih banget, warna bawah mata jadi lebih cerah, dan puffy eyes nya gone ❤️. Teksturnya gel, gaada wangi sama sekali tapi cepet nyerap dan ngebantu buat hidrasi dan melembabkan juga.

1 2 3 4

Your Bag is Empty!